Torstain möllitreeneissä jälleen ja hymyä pukkaa kun viimeinkin sain Jasusta esiin sitä vauhtia mitä siitä lähtee! Ja vielä 45cm korkeilla esteillä! Ei yhtään alituksia! Jassiainen oli hyvin hallinnassa! Ja lopuksi vielä paljon paremmat kontaktiesteet kuin eilen! Olispa eilenkin ollut yhtä hyvä päivä! :)

Aluksi otin putki-keinu-yhdistelmää, joka meni hienosti. Jasu on keinulla aika hupaisan näköinen kun yrittää laskea keinua painamalla etutassujaan takapuoli pystysä  ja raapaisemalla keinun kontaktipintaa. Tässä vielä linkki videonpätkään (toukokuun kisoista), jossa Jasu juuri kuvailemallani tavalla keinun suorittaa. Raapaisu taisi jäädä tuolla radalla väliin ;)

Asiasta seuraavaan: sitten otettiin hyppy-rengas yhdistelmällä vaikka minkä näköistä kiemuraa ja sitten mukautin sen yhdistelmäksi nimeltä rengas, 2x hyppy ja kepit, jossa otinkin sitten ennakkoa ihan keppejen alkuun asti. Hyvin Jasu jaksoi odotella ja kepit meni loistavalla vauhdilla. Ja vaikka yleensä Jasu niin pitkällä ennakoinnilla alittelee hyppyjä, niin nyt ei sitäkään tapahtunut. Sitten siihen ihan kunnolliseen radanpätkään, joka meni kans hyvin. Aalla jäi taas ylös ootteleen, mutta parin makupalalla palkkaamisen jälkeen lähti Aakin sujumaan. Treeneihin palataan sitten ens viikon sunnuntaina.

1246558555_img-d41d8cd98f00b204e9800998e