Eli tänään oltiin treeneissä ja Hennan kans nähtiin siinä puol kuuden maissa eikä ketään muuta koko Haukkiksella näy. No onneksi sitten alkoi porukkaa tulla ja seitsemän koiraa ilmestyi loppujen lopuksi paikalle. Teimme kokonaisen radan (ehkä 1. luokan rata?)

Eka kerralla kun mentiin rataa testaamaan niin taisi Jasu olla paremmin perillä minne pitää mennä. Hih, ohjaajalle tais tulla vähän muistikatkoksia ku koko ajan piti pysähtyä ja hetki miettiä mihin pitää mennä. Joka kerta kun radalle päästiin niin suoritukset vain parani ja parani. Ja jopa mun ohjaaminen on ehkä hieman edistynyt ja aloin jopa muistaa, että miten se rata sitte menikään.
peukutus.gif

Tälle vuodelle ei ole toistaiseksi möllikisoja sittenkään tiedossa. Aluksi olin miettinyt että mentäis 17.9, mutta sattuu samalle päivälle omat treenit ja en oikein viitsi taas jättää niitä väliin. Vielä pari kertaa jäljellä shelttivuoroa ja sitten jatketaan harjoittelua kotioloissa. Todennäköisesti ei ryhmään nyt talvella mennä, kun mulla taas painaa omat treenit päälle.