Otsikon mukaisesti tänään siis agilitytreeneissä ja yhdistelmäharjoituksilla jatkettiin. Aluksi teimme hyppysarjoja joita sitten innostuimme hieman muokkaamaan. Lisäilimme putkia yms. Taas oli treeneissä Jasun lisäksi vain kolme koiraa: Iines, Jasper, sekä Nita. Oli taas lämmin päivä niin treenit olisivat loppuneet  siinä seitsemän aikoihin. Muut lähti pois, mutta jäimme sitten vielä puoleksi tunniksi Hennan ja Nitan kanssa niin saatiin täyspitkät treenit. Aluksi Jasu kuunteli ja välillä ei kuunnellut. Vähän ajan päästä totteli taas niin kuin pitääkin.

Jasulle on kehkeytynyt pieni keinukammo. Luulen että se kammo tulee vielä lähtemään pois. Se ei kuitenkaan niin paha ole. Kepit meni ihan ok ja rengas menee hyvin. Laitoin kalenteriin "ihan kaiken varalta" nuo epäviralliset kisat, kun se on vielä hieman vaakalaudalla uskallanko sinne Jasun kanssa mennä. Sanotaan nyt näin että 70% varmuudella mentäisiin...30% epävarmaa. Mutta eihän se haittaa  vaikkei menestystä tulisi ja olen myös varautunut siihen, että Jasu 5% varmuudella voi karata radalta. Kokeilin sitten ilman palkkiota ja Jasu menee ihan samalla tavalla kuin makupalan kanssakin. Mölleihin lähdetään siis vaan hakemaan kokemusta.

Kyllähän se kuulostaa ihmeelliseltä, kun 2kk harjoitellut koira lähte kilpailemaan, mutta kun Jasu menee ne muut esteet hyvin, paitsi keinun ja kepit joita ei radalla edes ole. Lisäksi pysyy melko hyvin hallinnassa.

Sivut oli nyt pari päivää kunnostuksessa ja nyt ne on lähes kokonaan uudistuneet. Harrastukset ja Jasun tiedot löytyy Jasu sivulta linkkinä. Linkkeihin lisäsin Viikon Koirakuva-haasteen. Kalenteri sivu tehty hieman erilaiseksi ja tein myös kuukauden kuvat osion blogiin. Joka kuukausi vaihtuu siis etusivun kuva. Galleria sivun poistin ja nyt on suora linkki photobuckettiin.

Nyt tulee ensi viikolla taas reissu Vuokattiin samalle leirintäalueelle missä oltiin muutama viikko sitten. Pääsemme kuitenkin sunnuntain agitreeneihin. Ja sen jälkeen on jo ne möllit :O