Taas uusi kokemus tuli koettua, nimittäin ensimmäiset epäviralliset agilitykilpailumme. Mitään nollarataa emme lähteneet hakemaan. Tavoitteenani olikin pitää Jasu radalla ja kyllähän Jasu onneksi radalla pysyi. Kiitos vielä hyvästä kilpailuseurasta Hennalle ja Nitalle, jotka myös ensimmäistä kertaa kisaamassa. Jasun ja Nitan suorituksista saatiin myös videot ja kuvia tietysti tuli paljon.

Jasun tilanne ennen starttia näytti suorastaan katastrofaaliselta. Jasu rauhoittui melko pian kilpailupaikalle tulon jälkeen, mutta sitten mokasin laittamalla Jasun häkkiin. Vain vähän ennen kisasuoritusta otin Jasun häkistä ja poikahan oli taas kuin ei olisi ikinä muita koiria nähnytkään, eli melkoisen villissä vedossa.

En meinannut saada Jasua edes lähtölinjalle, mutta onnistuin kuitenkin lopulta saamaan villikon paikoilleen.
Suorituksemme kariutui oikeastaan omiin ohjausmokiini. Olin rataan tutustumisessa laatinut tarkan suunnitelman, joka varmaan jännityksen takia ei onnistunutkaan. Ohjauslinjani nimittäin poikkesivat aika pahasti normaalista. Välillä väärällä puolella jne...

No, Jasu kuitenkin selvisi hölmöstä ohjaajasta huolimatta. Kerran sain Jasulta aika hauskan mulkaisun. Ihan kuin Jasu olisi halunnut sanoa: "Mikä hätä sulla on ja pitäiskö mun tehdä jotain?". Mutta...jospa nyt viimeinkin julkistaisin tuloksemme:

Mini-Medi/ mölli:
suoritusaika: 41.96
ihanneaika:   50.00
aikavirhe:     -8,04

Ratavirheet:
Hyl 10 (väärästä päästä putkeen)
Hyl 10 (2x sama putki)
5 (puomin kontakti?)

Tulos: 25


Oikein tyytyväinen olen Jasuun. Nyt nokka kohti seuraavia epävirallisia kisoja. Jospa siellä sitten parannettaisiin. Kenties osallistuisimme myös 1.luokkaan.