Kävimme ensimmäistä kertaa tälle kesälle shelttitapaamisessa lammassaaressa. Jasun käyttäytymistä sai taasen hävetä, kun valitsi taas yhden nartun jonka perässä juoksi n. tunnin verran (ei jättäny hetkeksikään rauhaan.) Lisäksi Jasulla on taipumusta ärsyttää muita uroksia, mikä tietenkin johtaa pikku rähinöihin...Jaska mm. hyppii muiden urosten selkään ihan kuin yrittäisi astua niitä ja siitä ei varmaasti kukaan erityisesti pidä. Mutta pojathan on poikia ;)

Kaikkein noloin mahdollinen juttu liittyy sitten minuun, kun n. puoli vuotta sitten tapahtui se "hyökkäys", josta sain ilmeisesti Jasua paljon pahemmat traumat...niin yleensä töllötän sitte tippa linssissä kun tulee näitä pikku rähinöitä, vaikkei Jasu olisikaan sellaiseen osallisena, eikä mitään vakavaa tapahtuisikaan. Jälkeenpäin vain nauran itselleni ja häpeän silmät päästäni ;>

Aamulla teinkin blogille pikku muodonmuutoksen...Olen päivittänyt sivuja taas hieman tiheämpään (taas tällainen "buumi" päällä) ja kuviakin on otettu kun sääkin suosii...lisään kuvia sitten kun kerkeen ja jaksan =)