Tänä aamuna huomioni kiinnittyi heti ekana huimia lukemia näyttävään lämpömittariin. Keskipäivällä mittari näytti 28 astetta. Me tietty vietettiin Jasun kanssa melkein koko päivä ulkona ja minä epätoivosesti pohjosmaalasena yritin ruskettua, tosin aikalailla tuloksetta.

Tulimme juuri agilityharkoista, jälleen aika hyvin mielin...tosin Jasulla painaa vielä tuo väsymys (johtuisko helteestä ja eilisestä hurjasta menosta?) vaikka torstain treeneissä kaikki näytti jo todella hyvältä. Ei tänäänkään huonosti mennyt, mutta ei järjettömän hyvinkään. Ja mun pitäis tosiaan alkaa miettiä tota omaa ohjausta ja etenki sitä vahingossa ja tiedostamatta tapahtuvaa pyllistelyä, mitä pitäis tosiaan yrittää vähentää! Agista tulee nyt puolentoista viikon tauko, mikä tulee mielestäni ihan tarpeeseen. Olen ensi viikon rippileirillä niin en pääse Jasua ohjaamaan.

Eilen Jasu sai naisseuraa koko päiväksi, sillä Midi-sheltti tuli meille hoitoon. Kyllähän koirat pikkusen leikkivät, mutta pääosin päivä kului Jasun osalta pää Midin takapuolessa kiinni ja pitihän niitä korviakin yrittää nuolla. Malttoivat sentään nukkua välillä.