Olen sitten varoittanut :)

Tässäpä tämän viikon agiliitelyt:
Mitäs tässä...yhdistelmä meni taas aivan päin mäntyä, lievästi sanottuna. Yksi este kerrallaan onnistuu, paitsi hyppy. Yhdistelmät onnistuu, paitsi jos niihin kuuluu hyppy. Kaikki onnistuu, paitsi hyppy. Rengaskin onnistuu, mutta ei hyppy.

Jasu ei nimittäin suostunut lähtemään liikkeelle, kun edessä oli hyppyeste. Aina kun sanoin "hyppää", niin Jasu lähti päinvastaiseen suuntaan. Jasu näytti pelkäävän minua, mutta en ole sittenkään ihan varma, sillä kaikki muut esteet Jasu suoritti mainiosti. Luulen, että pelon aihe on kokonaisuudessaan hyppyeste. Yksi vaihtoehto tietenkin on...Jasu oli myöskin hyvin väsynyt ja puhti saattoi loppua. Kuitenkin, agilityssä minkään ei pitäisi olla koiran vika, vaan kaikki johtuu ohjaajasta. Ja tottahan se varmasti on, ainakin meidän tapauksessamme. Jasu muuten meni kepit (6kpl) ilman hihnaa pienellä käsiohjauksella.

Nyt sitten mietintämyssy päähän ja ei kun miettimään ratkaisua. Maksoimme kesäkausimaksun  Oulun koirakerholle ja huomenna mennään kokeilemaan uudestaan hyppy-yhdistelmiä. Olen huomiselle tehnyt oikein kunnon "sotasuunnitelman", mutta sitä en vielä paljasta. Huomenna blogissa kerron siitä lisää. Ja jos tuo suunnitelma ei auta, niin sitten ei mulla enää keinoja löydy.

Agilitykurssi loppui nyt (tosin aika huonoissa fiiliksissä meidän kannalta). Muuten kurssi oli oikein hyödyllinen ja hauska ja varmasti Jasukin oppi jotakin. Harrastus ei kuitenkaan lopu tähän. Ei todellakaan.
Jatkamme monien muiden shelttien kanssa sunnuntain agilitykenttävuoroilla. Jos harjoitukset sujuu niin kuin pitää, niin ensi keväänä oisi tarkoitus startata epiksissä heti kun hiihtokausi loppuu. Mutta huomio huomio...tuo on vain tavoite johon tähtäämme.

Sitten muita viikon tapahtumia...Torstaina laitoimme iskän kanssa Jaskalle punkkikarkotteet. Jasu oli vielä lauantainakin hieman väsähtäneen oloinen. En tiedä, että vaikuttaako tuo aine, vai onko rapsuttelu niin kamalan rankkaa...

Eilen alkoivat sitten hieman lämpimämmät ilmat. Olemme Jasun kanssa istuskelleet nurmikolla ja siinä sivuissa harjoitelleet paikallaoloa, luoksetuloa, istumista ja maahanmenoa. Myös agilityä kertailimme alkuviikosta: mm. hyppy+hyppy+kepit (4kpl) yhdistelmää. Meidän limsapullokeppiharjoittelut on myös jatkuneet näin sisätiloissa.

Hih...sitten tämän keskipäivän tapahtumia. Itseasiassa Jasu ei ole enää sheltti. Hän on shetlannin musta veden-noutaja pallero. Jaska kun tykkää kastella itsensä ja nappailla vettä suuhunsa ja hyppiä voltteja ja juosta sekopäisesti ympäriinsä. Suihkutin juomapullolla vettä nurmikolle ja Jasu nappaili vettä kiinni, joten tässäpä lopputulos:

1687343.jpg
Jasu-The Hurja Vesipeto

1687348.jpg
Ja karmivan piiitkä kieli.

1687354.jpg
Nuolasenko?