Eipäs tarvinut käyttää sotasuunnitelmaani, kun pärjättiin makkarankin voimalla. Okei, mulla oli 3-osainen sotasuunnitelma, joka liittyi koiran motivoimiseen.

1. Makkarat
2. Tennispallo
3. Vesipullo

Jos ei olis pallokaan toiminut, niin sitten ois otettu tuo vesi-suihkepullo käyttöön ja johan olis tullut Jasseliin vauhtia. Sitä parempaa motivoimista en Jasulle olisi enää keksinyt. Kokeilin kerran kotona tuolla suihkepullolla palkkaamista ja Jasu juoksi ja hyppäsi kuin kanuuna :)

Kävimme kuin kävimmekin tänään siis agilityradalla. "Rakensimme" sinne jonkin sortin radanpätkiä. Eka radanpätkä oli hyppy+putki+hyppy ja muunsimme sen sitten hyppy+hyppy+putki+hyppy+hyppy.
Toinen pätkä taas oli A-este+rengas. Kolmas oli puomi+pituus ja neljäs puomi+kepit. Lisäksi kokeilimme keinua hitaalla vauhdilla ja kerran ootettiin myös kunnon "rysähdyksellä", eli en siis koskenutkaan keinuun ja Jasu ei ollut äänestä moksiskaan.

Sitten tuli kyllä ihana yllätys. Jasu ei ollut hihnassa ja menin keppien ohi, enkä siis pyytänyt Jasua pujottelemaan, mutta poikapas meni ihan oma-aloitteisesti ja jätti 12 kepistä vain 2 keppiväliä menemättä. Ja näpä kepit oli ihan suorassa, eikä yhtään kallistettu. Ja minä tuijotan vieressä suu ammollaan ja silmät pyöreinä. Kuukauden pitkä ja uuttera harjoittelu on viimeinki tuottanut tulosta :)