Kiva oli päästä vaihteeksi treenaamaan eikä vaan kisaamaan. Ohjaajamme halusivat ensimmäisellä kerralla nähdä vähän taitojamme, joten pääsimme menemään 1. luokan rataa läpi.

Jasu oli treeneissä hieman vaisu, mikä on ymmärrettävää, sillä ressukka on joutunut vähän liian kovan rasituksen kohteeksi kun on kaikkien agitreenien lisäksi tullut mun omille juoksulenkeillekin mukaan. Jasu oli siis väsymyksestä todennäköisesti johtuen hieman huonosti hallussa, kun tässä-käskykään ei oiken terävästi toiminut. Tästä johtuivat myös pikku karkumatkat A-esteen huipulle, mistä onkin varmasti kiva tiirailla maisemia.

Nyt aletaan harjoitella sitten eteen -käskyä, jota ollaankin otettu jo aiemmin, mutta en ole vielä ottanut sitä käyttöön, koska Jasu ei todennäköisesti ole siitä vielä ihan perillä. Treeneissä hyvää oli omasta mielestäni hienot kepit. Jasu haki aivan loistavasti oikean keppivälin ja aloittaa aina oikealta puoleltakin. Nyt annankin Jasun levähdellä ens viikon ja käydään rauhallisempia lenkkejä, että ollaan kisoissa sitten skarppina :)