Viime mätsärinhän piti olla meille viimenen tälle vuodelle, mutta tulipas sitten lähdettyä kun Henna kerto että tämmönen järjestetään. Koiria oli tosi paljon ja voin sanoa, että ahdasta oli. Mätsäri nimittäin oli sisätiloissa.

Jasu käyttäyty taas hyvin. Tuomari nyt vähän huomautti niukasta turkista ja hampaista, mutta minkäs sille karvanlähdölle voi. Pariksemme sattui toinen sheltti (joka jatkoi muuten bis-kehäänkin) ja Jasulle sininen nauha. Jasulle on tullut tavaksi pitää katsekontaktia kun sitä koiratanssia varten olen seuraamisessa opettanut. Ilmeisesti tuomari oli monien muiden tavoin sitä mieltä, että koiran pitäis liikkua vapaasti. Sinisissä Jasu sitten sijoittu neljänneksi.

Jasu kiittää Nitaa ja itse kiitän Hennaa seurasta  (+kuvista) . Olis ollu aika tylsää taas siellä ootella kaks tuntia vuoroa. Nyt ei sitten mätsäreitä moneen kuukauteen. Tässä tuli mieleen että meiltä jäi kiertämättä vain kolme mätsäriä niistä kaikista, jotka on Oulun alueella järjestetty, että ens vuonna sitte näitä tulee oleen vähemmän(meidän osaltamme). Kesällä tullaan nauttimaan ennemminkin agilitystä. Siitä Jasukin nauttii paljon enemmän kuin kehässä seisoskelusta.

2065002.jpg
kuva: Henna Tapojärvi