...tosin hieman erilaisin tuloksin. Tänään ei ollu meijän päivä, vaikka olo olikin hieman rennompi kun saatiin viimeksi niin hyvät tulokset. Jasu ei päässyt katselemaan ja uikuttamaan muiden koirien perään n. 15min ennen suoritusta, vaan nyt Jasu teki sitä juuri ennen suoritusta ja suorituksen aikana. Tällä kertaa tosin kiinnostivat hallissa ihmiset, eivätkä koirat, sillä koirat odottelivat hallin ulkopuolella, missä oli myöskin verryteltävä.

Möllirata oli ihan ok. rata oli helppo, mutta Jasulle uutena asioina tulivat radan reunalla olleet peilit ja suorituksen aikana pikku teinipojan piti päästä ihailemaan kaunista ulkonäköään ihan peilistä...Itse virheet tuli sitten peilin vieressä olleesta putkesta, johon ei irronnut ja toinen virhe toisesta putkesta, johon ei irronnut. Lopputulos 10vp. Jasun kans ei olla päästy putkia treenamaan (muuten ku kisoissa) viimeksi harjoteltiin putkea joskus loka-marraskuussa koiratanssin alkua odotellessa. Tätä sitten treenaamaan heti kun vaan voidaan.  Jos se alkais sitte irtoon paremmin, vaikka välillä irtoo ihan hyvinkin.

Kisaavien rata oli ihan hirveän vaikea. En ole vastaavanlaista rataa nähnyt muualla kun virallisissa kolmosluokassa. Oli kyllä niin paljon kiemuroita että olin ihan hukassa rataantutustumisen aikana sekä sen jälkeen. Itse asiassa Jasu vähän veti rundia/kunniakierroksia ympäri kenttää johtuen mun epävarmuudesta, kun en muistanut mihin piti mennä. Rataantutustumisessa ehdin käydä radan vain kerran läpi kun oli ne numerot hyvin esteiden takana piilossa. Samaa valittelivat muutkin joten en taida olla ainoa selittelijä. Ja kyllähän sitä arvas miten tuloksen käy, eli hylkyhän sieltä tuli, mutta positiivistä oli se, että Jasu irtos nyt hienosti putkiin ja meni vaikeat kohdat kerrassaan mainiosti, vaikka kovasti olin epäillytkin...ainiijoo...se radalla ollut keinu meni taas hyvin...ei yrittänytkään hypätä alas missään vaiheessa tai vetää lentokeinua.

Nyt seuraavat epikset vaikuttaa sen verran, että millon on meidän ekat viralliset ja sen, päästänkö Jasulle läheisiä ihmisiä virallisiin katsomaan ;) Ei mitään paineita, mutta ois ihan kiva jos seuraavat epikset menus ihan hyvin, vaikka eivät nämäkään huonosti menneet :)