Tänään oltiin jälleen mätsäreissä Kempeleessä ja taas tuli semmonen normaali suoritus, eli PUN/-. Eli ei sijoitusta. Koiria oli tosi paljon. 1 ja puol tuntia odoteltiin pentujen kehien päättymistä ja sitten viimeinki päästin kehään itsekkin. Sitten pienissä aikuisissakin oli vielä 25 koiraa. Kiitos muuten Hennalle ja Emmille seurasta. Olis nimittäin ollu aika tylsä ootella niin kauan omaa vuoroa. Ja kiitos myös kuvista!

Punaisten kehässä oli kyllä semmonen hälinä että siinä viimeistään koira (+esittäjä) alko hermostumaan. Tuomari mietti pitkään ja hartaasti ottaako kolmen parhaan joukkoon Jasun vai yhden toisen koiran. Ja niinhän siinä sitten kävi, että jatkosta tiputtiin, mutta ei se haittaa! Itse tykkään kovasti käydä mätsäreissä, mutta Jasu tuskin on samaa mieltä. Mieluumminhan sitä riehuisi jossakin vapaana kuin yrittäisi parhaansa mukaan näyttää nätiltä makkaran voimalla

Jasun mätsärit on kokonaisuudessaan mennyt tänä vuonna oikein hyvin. Tulos on ollut melko tasaista, mutta koko ajan on kehitystä tullut lisää. Vielä yhdet mätsärit jäljellä ens sunnuntaina.

1888583.jpg