Eilen taas agilitykurssilla...ja taas oli oikein kivaa. Kouluttajiakin oli nyt paljon (ja koiria hieman vähemmän), niin pystyimme harjoittelemaan sitten enemmän kuin viimeksi.

Jasun suosikkiesteeksi on yllättäen ilmennyt putki. Piti ihan tosissaan rauhoitella Jasua ennen kuin päästin putkeen. Aluksi luulin, että Jaska yrittää vetää jonkun muun koiran luokse, mutta putkeen hän vain oli menossa. Toinen kiva este Jaskan mielestä on puomi...vauhti on nimittäin melkosen kovaa. Hyvä että osuu kuitenkin nousuvaiheessa kontaktiosaan. Kokeilimme myös rengasta, jossa Jasulla oli hieman vaikeuksia jäädä aluksi paikalleen, kun joka puolella oli niin ihania tyttökoiria...renkaan läpi Jasu tosin hyppäsi ongelmitta. Pöytäkään ei tuottanut vaikeuksia, eikä myöskään kuja. Perus hyppyeste ei kuitenkaan sujunut tällä kertaa ollenkaan, vaikka viimeksi meni oikein hyvin, Jasu nimittäin lähti huiteleen kentältä ulos sekä ennen hyppyä, että hypyn jälkeen, eli hyppyä vaan harjotteleen lisää :)

On helpommin sanottu kuin tehty ottaa kamera mukaan agilityyn ens sunnuntaina, mutta kuten tavallista, se tulee varmaan unohtumaan kotiin ;>