Tänään päästiin sitten jälleen agitreenien pariin. Olipas hyvä kun harjoituksiin tehtiin lähes täsmälleen samanlainen rata kuin tiistain mölleissä oli. Ja oli tosi kiva huomata, että kun itse otan rauhallisesti, niin ottaa Jasukin. Tosi hyviä suorituksia saatiin. Mutta...

...alammekin nyt uuden ongelman pariin, nimittäin kontaktien. Aloitamme perusteellisen kontaktien treenaamisen. Kaikkein huonoiten sujuu varmaankin keinu, jota Jasu välillä hieman pelkää. Siihen pitää saada varmuutta. Hyvin Jasu siinä kuitenkin pysähtyy. A-este taas voi vaatia vielä melko pitkää kertausta ja pysähtymisen hiomista. Puomi menee suht hyvin, mutta aina ei Jasu malta pinnalle jäädä ja sehän tarkoittaa myös pitkää harjoittelua.

Kepit meni tosi hyvin, ja tällä kertaa myös vasemmalta puolelta ohjattuna. Mutta silti oikealta puolelta ohjattuna menee reilusti vauhdikkaammin...eli nyt sitä vasenta vain treenaamaan.

Eli ei me ihan surkeassa jamassa olla. Tästä on hyvä jatkaa kohti elo-syyskuun vaihteen epävirallisia kisoja. Siellä taas tavoitteena radalla pysyminen, vaikka kyllähän Jasu tositilanteessa pysyykin ja viime kisathan sen todistivatkin. Ja itselläni tavoitteena on ottaa tooosi rennosti ettei tule enää turhia virhepisteistä ohjaajan jännityksen takia.