Tänään käväistiin taas koiratanssia harjoittelemassa ja esitimme myös ohjelmamme. Oli kiva esittää se yleisölle ja se jopa onnistui (melkein) suunnitelmien mukaisesti. Hieman piti alkaa improvisoimaan kesken esityksen, mutta eipä se haitannut. Harjoittelimme myös jo ennestään tuttuja liikkeitä, mutta myös sellaisia mitä ei ole koskaan tullut vielä aiemmin kokeiltua.

Takajaloilla kävely meni kivasti (sisältyi myös meidän ohjelmaan). En usko, että Jasu osaa/tajuaa vielä käskyä, mutta suorittaa liikkeen kuitenkin käsiohjauksella.

Kerjääminen, vai miksi sitä nyt kutsuisi. Semmonen pupu/orava asento kumminkin, eli koira istuu molemmat etutassut ilmassa.  Tätä liikettä ollaan harjoteltu jo jonkin aikaa ja tämän sisällytin myös ohjelman loppuun. Tässäkään Jasu ei varmaankaan vielä ymmärrä kunnolla käskyä.

Sivuaskeltaminen oli meille kokonaan uus juttu, jota aletaan nyt harjoittelemaan. Tällä hetkellä se sujuu vieressäni sivusuuntaan.

Kumartamista ollaan joskus jonkin verran kokeiltu, mutta tässäkään Jasu ei käskyä ymmärrä (varmaankaan). Tämäkin liike menee käsiohjauksella.

Koiratanssit ei suinkaan lopu tähän peruskurssin päättymiseen, vaan jatkamme vielä marras-joulukuun ajan todennäköisesti. Eihän tätä lajia viitsi kolmeen kertaan jättää. Sivujen uudistuskin etenee. Varmaan julkaisen uudet loka-marraskuun vaihteessa. Sivut tulee lötymään samasta osotteesta, mutta ulkoasu tulee ainakin kovasti muuttumaan.

2013917.jpg