Tänään huomasin, että Jasun anturat olivat todella kuluneet. Mietin kyllä tosissaan että kannattaisko tämän päivän epävirallisiin kisoihin lähteäkkään. Kulumat todennäköisesti tulleet mökkireissulta, missä maa oli kovin kivikkoista. Jasun liikkuminen kuitenkin oli normaalia päivällä ja juoksi pihalla tosi kovaa, joten päätöksen tein ja lähdimme sitten epävirallisiin kisoihin kokeilemaan harjoitusmielessä tulevia virallisia varten.

Möllirata oli helppo ja Jasu teki 0-tuloksen ja ihanneaikakin alittui ihan reilusti. Eka ajattelin etten rasittais Jasun anturoita, vaan kisaisin vain kilpailevissa, mutta onneksi Jasu kulki vielä kilpailevissakin mölliluokan jälkeen erinomaisesti.

Kisaavien radassa oli jo haastetta ja sellaisia kohtia, joita ei oltu koskaan ennen harjoteltu ja sitten se putki, jonne luulin Jasun sujahtavan väärästä päästä, mutta ei...Jasu teki upean 0-tuloksen ja oli hyvin hallussani. Vauhtikin parani mölliluokasta kovasti. Kivana lisänä Jasu myös voitti medi-luokan :)

Nyt jätetään sitten treenit välistä kun parannellaan Jasun anturoita ja palautellaan lihaksia. Seuraava käynti agilityradalla onkin sitten kisoissa 1.7. Nämä kisat olivat tosi hyvää harjotusta ja antoivat paljon itseluottamusta meille molemmille. Olen oppinut onnistumisten myötä luottamaan Jasuun enemmän, jolloin tulos onkin ollut huomattavasti parempaa. Taas se tuli todettua, että rennolla fiiliksellä tulee yleensä se kaikista paras tulos.