Alkaa kyllä pikkuhiljaa ottaa päähän tuo Jasun yli-jätkämäinen elämäntyyli. Sunnuntaina shelttilenkillä Jasu taas bongasi uuden tytön, Sofin. Ja voi sitä riemua mikä Jasun silmissä loisti kun pääsi ihastuksensa lähelle. Tämä ei siis ole mitenkään uutta että Jasu bongaa tytsyjä ja kiintyy "vähän" tai ehkä vähän enemmänkin. Koko lenkin raahasi itseään saman nartun perässä ja alussa kun lähdettiin kävelemään, niin huomattiin (onneksi) että parivaljakko oli jäänyt parkkialueelle. Olin kyllä ihan varma että Jasu olisi tosi vaikea saada sieltä kiinni, mutta tulihan se sitten yllättävänkin helposti.

Ja mitä vielä...KAHTENA päivänä tällä viikolla on jätkä lähtenyt lähistöllä asuvien tiibetinspanieleiden mukaan kun nämä ovat lenkillä menneet ohi. Kerran lähti ihan näiden kotipihalle saakka ja voe hyvanen aika ku hävetti (taas). Onneksi ko. koirien omistaja ymmärtää asian, mutta silti pitäis kyllä saada tuo Jasu edes vähän ruotuun. Mutta miten?? Siinä vasta kysymys...ja mä kun luulin että Jasun murkku ois jo ohi menossa, mutta nyt tuntuu että se on jopa pahimmillaan. Pojan hormoonit hyrrää ihan hirveesti ja ei ole kyllä harmainta aavistustakaan miten Jasun sais ees vähän kuulolle kun muita koiria on lähellä. Jos joku osais antaa jotain apua tähän probleemaan niin olis ihan kiva ottaa jotain neuvoja vastaan...

Sitten vähän muihin aiheisiin, eli sivuille tein jälleen uuden ulkoasun (kyllästyn vissii aika noppeesti), mutta pitihän sivuillekki saada keväinen/kesäinen ulkoasu...Pääsimme muuten Jasun kanssa OKK:n agilityryhmään ja harjotukset tietääkseni alkaa vko:lla 20. On niistä talkoista siis jotain hyötyä ollut....Tulevat virallisetkin lähestyy, joten Jasun kanssa olen viettänyt mahd. paljon aikaa ja ollaan harjoteltu vaikka mitä...tänään kaverinikin pääsi kokeilemaan Jasun ohjaamista ja hyvin onnistui, vaikka Jasu ei oikein yleensä tottele vieraita ihmisiä vaikka mitä herkkua olis tarjolla (hieman arka kun on) Huomenna yritän sitte ikuistaa Toukokuun kk-kuvan ;)

Hauskaa vappua kaikille!