Alotetaan vaikka niistä pikkujouluista, jotka pidettiin tänä vuonna pateniemen honkapirtillä. Elikkäs aloitimme perinteisellä lenkillä ja varalta pidin meidän pikkukovista (siis Jasua) aika pitkään hihnassa kun meinasi murista ja uhitella muille uroksille. Uskalsin kuitenkin Jasun päästää irti ja eipä sitten mitään tappeluita syntynytkään.

Honkapirtille sitten palasimme ja pian pääsimme maistelemaan kaikenlaisia jouluherkkuja. Sitten aika pian syömisten jälkeen seurasi arvonta ja eläinaiheinen tietovisa. Pikkujouluissa oli mukavaa ja pahoittelen taas Jasun ahdistelua niille jotka siitä joutuivat kärsimään ja nyt en tarkoita mitään tappeluita, sillä niitähän ei oikeastaan edes tullut.

Virpiniemen hallille suuntasimme saman tien pikkujoulujen jälkeen ja saatiinkin odotella semmoset puol tuntia pihassa, mutta aika kului ulkonakin aika nopsaan. Itse koiratanssi sitten sujui melko hyvin, sillä teemana oli tällä viikolla high-liikkeet, eli korkeat liikkee, jotka ovatkin Jasselin erikoisalaa. Lopputunnista sitten Jasusta alkoi näkyä selvä väsymys esim. hallin nuuhkimisen muodossa.

Mutta yhdestä asiasta voin olla ylpeä...nimittäin siitä, etten tarvinut hihnaa koko koiratanssitunnin aikana ja Jasuhan ei karannut oikeestaan kertaakaan jos ei lasketa niitä oman perheen tervehtimis-käyntejä ja sieltä "katsomon" puoleltakin palasi ihan oma-aloitteisesti takaisin. Jes ! Hyvä Jasu !

2127894.jpg
hurjat vuorenvalloittajat: Jasseli ja Nippeli

2127897.jpg
Ei tunnu missään eikä varsinkaan väsytä...