Just tultiin koiratanssista kotiin ja heti piti tulla blogia päivittään. Joka tunnilla tulee nyt olemaan tietty teema, jota sitten harjotellaan ja lopuksi esitetään teemaan kuuluva esitys. Tänään teemana oli peruuttaminen, jota treenattiinki semmoset puoli tuntia...

Peruuttaminen edessä poispäin...siinäpä vasta haastetta ja harjoteltavaa onkin pitkäksi aikaa. Koko ajan sujuu paremmin, mutta ei Jasu lähe peruuttaan jos mää en lähe Jasua kohti käppäileen.

Peruuttaminen vierellä sujuu vähintäänkin yhtä heikohkosti. Välillä ottaa pari kolme askelta oikein, mutta sitte koko ajan meinaa jäädä paikalleen napsiin makupalaa.

Peruuttaminen jalkojen välissä sujuu jo ihan tyydyttävästi, mutta erittäin hitaasti ja epäsuoraan.

Entäs se esitys sitten...No se vasta olikin improvisointia. En yhtään tienny mitä tein ja mitä olin tekemässä ja välillä Jasu "jumitti" ja alko katseleen muita koiria silleen et näytti että kohta se karkaa johonki. Ens kerraksi sitte suunnitellaan esitystä jo vähän etukäteen, ja jos saatas peruuttaminenki toimiin edes vähäsen paremmin. Lauantaille olis mätsäri mielessä...saa nyt nähä päästäänkö sinne.

1908414.jpg