Ihan arkikuulumisiakin kirjoittelen vaihteeksi. Jasun kanssa ollaan nyt joka päivä tehty pidempää lenkkiä kun minullakin on paremmin aikaa. Jäällä ollaan käyty useimmiten kävelemässä ja Jasun kanssa on niin mukavaa käydä lenkillä, kun saa katsella Jasun riehumista ja sitä, miten kovasti koira nauttii ihanista kevätilmoista. Kamera on jäänyt melkein aina kotiin, mutta tänään sain itseäni niskasta kiinni ja eikun räpsimään...kuvat siirsinkin jo Picasaan uuteen huhtikuun albumiin.

Me ollaan nyt tokoiltu aika monta kertaa viikossa ja alokasluokan liikkeitä on treenailtu ja yllättävän hyvin ne sujuu. Liikkeet itsessään menee niin hyvin, että pitää tässä kokeilla jos saisin häiriötekijöitä paikalle...sehän se taitaa ollakin Jasun suurin ongelma, kun esim. muut koirat houkuttelee niin kovasti. Mutta kyllä luulisin että Jasu lopulta oppisi jättämään tokossakin muut koirat rauhaan, niinkuin on agilityssä jo melko hyvin oppinut tekemään.

Pitäisi kohta alkaa muuttelemaan kotisivujen ulkoasuakin hieman  kesäisemmäksi ja olishan se kiva vähän muokkailla tätä blogiakin. Mutta kaikki ulkoasumuutokset sitten aikanaan. Agilitystä vielä sen verran, että ryhmäpaikkaa on haettu, mutta se jää sitten nähtäväksi päästäänkö sinne. Talkoissa olen käynyt niin paljon kuin olen vain ehtinyt. Ensimmäiset viralliset kisat on todennäköisimmin 23.5, mutta pitää nyt vielä katsoa josko uskaltauduttais kisabaanalle jo 9.5...se jää sitte nähtäväksi.