Tänään olimme pitkästä aikaa mätsäreissä Kiimingissä asti. Koiria oli aika paljon. Jasu käyttäytyi alussa paremmin kuin koskaan saaden punaisen nauhan. Punaisten kehäkin alkoi hyvin, mutta ihan varoittamatta Jasu ihan yhtäkkiä hermostui. En tiedä mikä poikaan oikein iski. Kauhea vetäminen alkoi, eikä Jasu malttanut enää seistä paikallaan. No, ihan tyytyväinen kuitenkin olen kun punainen saatiin ja Jasu tosiaan käyttäytyi alussa paremmin kuin koskaan aikaisemmin: Liikkui hyvin vierellä ja piti erinomaisesti katsekontaktia. Pöydälläkään Jasu ei jänistänyt entiseen malliin. Ja seisominen oli jälleen sitä mitä se on lähes aina ollutkin, eli oikein mallikasta. Tipuimme punaisista kuitenkin siis ensimmäisinä, eli tuloksemme tänään PUN/- eli ihan ok-suoritus.

Jasulla onkin ollut suht-rankka viikko takana. Tiistaina oli ne möllikisat, keskiviikkona shelttilenkki ja tänään sitten tämä mätsäri. Huomenna agilityyn...päivitän kotisivutkin sitten samassa syssyssä treenien jälkeen.

Yksi kuva saatiin mätsäreistä. Kuva on sumea kun jouduin sitä tosi paljon suurentamaan, mutta jospa tästä nyt jotain kuitenkin erottuisi:

1807404.jpg