Eilen olimme toista kertaa harjoittelemassa koiratanssia. Jasu taas aluksi joutui paniikkiin kun toinen koira haukkui kaikuvassa hallissa, mutta pian kuitenkin tottui asiaan. Nyt harjoitukset sujuivat jo reilusti paremmin ja iloinen asia oli myöskin se, että pystyin pitämään lähes koko ajan Jasua irti.

Seuraaminen sujui tosi hyvin. Kovasti olemme harjoitelleet ja sieltähän se katsekontaktikin lopulta löytyi. Menee hyvin niin oikealla kuin vasemmallakin, mutta kaikkein parhaiten takana/jalkojen välissä seuraten.

Pujottelu sujui entiseen malliin, eli ihan hyvin. Vähän vauhtia aletaan tähän hakea ja yritän nyt tehdä erilaisia variaatioita pujottelusta.

Pyörähdykset itsensä ympäri menee kans hyvin, tosin pienellä käsiohjauksella kun yritän saada sitä haukkumista pois. Sujuu molempiin suuntiin ja Jasu ehkä tajuaakin, miten "pyöri" ja "ympäri" käskyt poikkeaa toisistaan.

Kiertämisessä on vielä harjoteltavaa. Vähän epävarmuutta on ja vauhti on aika hidasta...

Peruuttaminen tuli meille lähes uutena asiana, mutta mukavasti lähti sujumaan. Aluksi lähdettiin kokeilemaan, miten koira peruuttaa edessä ja sitten oikealla ja vasemmalla. Me kokeiltiin myös jalkojen välissä peruuttamista.

Kieriminen ei ollut meille uusi asia. Jasu tykkää siitä ja sehän sujuu hienosti. Muuntelimme kierähtämistä niin, että seison Jasun vas. puolella ja Jasu on maassa vieressä. Sitten Jasu kierähtää vasemmalle ja itse siirrän toisen jalan Jasun yli. Hieman monimutkaisesti selitin.

Ens kerralle saatiin kotitehtäväkin, eli piti tehdä ohjelma/koreografia. Saa nyt nähdä mitä meidän "ohjelmasta" tulee...


1998054.jpg