13.11, eli eilen suuntasimme nokkamme kohti serti-areenaa ja epävirallisia agilityskaboja. Heh, matka oli hieman mutkainen, kun eräs (krhm...minä) oli saanut semmoisen mielikuvan, että ko. paikka olis Pateniemessä, mutta eihän se sitten siellä tosiaankaan ollut. Lopulta melko myöhäisessä vaiheessa kerkesimme ilmoittautumaan ja sain kuin sainkin laitettua Jasun myös 1.luokkaan ja onneksi, koska en olis loppujen lopuksi todellakaan ollut tyytyväinen suoritukseemme mölleissä. On se kumma kun hankalampi rata meni niin paljon paremmin.

medi-mölli
sij. 2/3

ihanne aika 45s
suoritusaika 64s
ratavirheet 20
tulos: 44

Elikkäs möllirata nyt ei sitten onnistunut lainkaan. Aivan alussa en saanut Jasua ollenkaan kasaan, kun poju katseli erästä ihanaa narttua. Ei meinannut radallekkaan lähteä, kun ko. narttu oli aivan takana, mutta lopulta lähti kuitenkin. Kaikki meni hyvin n. puoleen väliin, mutta sitten Jasu juoksi suoraan yhden hypyn ohi. Sitten melkein heti perään kieltäyty pussista, joka oli aivan erilainen kuin okk:lla. Sitten se kaikkein kamalin, eli Jasu karkasi ennen viimeistä putkea hypylle ja en nyt ketään ala varsinaisesti syytteleen, mutta voin sanoa että siinä oli toinen koira reippaasti radan puolella sen hypyn takana ja lopulta Jasu karkas kokonaan radalta. Tämän olisin todennäkösesti voinut estää leikkaamalla sen hypyn eteen, mutta en sitä siinä tilanteessa tajunnut. Saatiin kuitenkin jatkaa suoritus loppuun ja lopputuloksena 20vp ja reippaasti yliaikaa kun en Jasua meinannut karkumatkaltaan kiinni saada.


medi- 1.luokka
hyl. (15vp)

1. luokan rata meni mielestäni tosi hienosti. Jasu piti hienosti kontaktia eikä enää välittänyt tässä vaiheessa muista koirista.  Tais möllirata olla vielä semmosta esteisiin tutustumista meidän kohdallamme. Kaksi ekaa hyppyä meni hienosti...pystyin ottaan pitkää ennakkoa. Sitten niiden jälkeen tuli putki, josta kielto ja 5vp. Ja putken jälkeen tuli heti hyppy, josta juoksi ohi, eli siitäkin 5vp. Sitten kepit meni loistavasti, ei varmaan harjotuksissakaan koskaan ole mennyt niin hyvin. Sitten rata menikin tosi puhtaasti vähän aikaa, kunnes tuli viimenen putki ja siitä kielto, eli 5vp. Harmittaa nuo putkien kiellot kun ohjasin ne aika epäselvästi ja sen hypynkin olisin saanut menemään kun olisin voinut leikata sen jälkeen, eikä sitä ennen. Kiva tästä lähteä eteenpäin, kun tietää, ettei Jasu ole agilityä unohtanut...Ohjaaja sen sijaan on unohtanut miten ohjataan. Lauantaina varmaan mätsäreihin mennään, joten sitten varmaan seuraavan kerran päivityksiä.

2061190.jpg