Aamulla heräsin vatsa kipeenä eilisten synttäreiden jäljiltä. Lisäksi jännitys saattoi olla osatekijänä pahoinvointiin. Kisakamppeet olin pakannut jo eilen illalla, mutta pantaa ja hihnaa en vielä ollut, ja tänään kävi sitte niin ettei pantaa löytynytkään, joten ei muuta kuin vanha ja helposti rikkoutuva panta kehiin. Piti vain toivoa ettei Jasu kovin riuhtoisi hihnassa ja onnekseni Jasu käyttäytyi hienosti.

A-kisa jännitti aika paljon, joten se meni sitte pilalle kun minä sähelsin yhdellä hypyllä, jonka Jasu ketterästi alitti kolmeen kertaan. Olisin voinut ottaa ko. hypylle enemmän vauhtia jolloin hyppy olisi menty yli. Hylky kuitenkin tästä sähellyksestä ja jännitys katos saman tien.

B-kisa oli aika hankala joissain kohdissa, mutta nämä vaikeat kohdat Jasulla meni hyvin. Sitten kielto putkelta ja reippaasti yliaikaa, kun keinu pelotti A-kisan lennon takia ja A-esteelle piti jäädä vähän tiiraileen maisemia. Muutenkin rata meni aika hitaasti, mutta pääasia oli se, että saimme vihdoin viimein TULOKSEN! Eli vitonen ja jonkin verran yliaikaa.

Jasu oli molemmissa kisoissa jälleen vaisu ja poikkeuksellisen hidas ja hieman poissaolevakin...epäilen vahvasti, että pikkunen on väsynyt ja mahdollisesti lihaksetkin jumissa, koska on treenannut melko paljon. Pitäis pyytää joku hieromaan, kun mun hieronnalla tuskin on kovin parantavaa vaikutusta. Mutta pitääpä katsoa huomisen jälkeen. Huomenna siis lisää päivityksiä, sillä kisat jatkuvat vielä kahden startin verran. Tänään positiivista oli se, ettei Jasu alittanut kuin 3x saman esteen :D Huomenna sitte vähemmän sähläystä ja yritetään ottaa vaihteeksi rennosti!