...ja hyvä mieli jäi. Varsinkin B-kisan jälkeen. Meidän kohtaloksi tänään koitui Jasun säkäkorkeus ja 45cm korkeat hypyt, joita tulikin aliteltua ihan kiva määrä. (Tuomarin mielestä Jasu oli selkeästi medi eikä Jasu ole tottunut yli 40cm korkeisiin esteisiin) Tämän päivän saldona siis 2x HYL.

A-kisa alkoi ihan hyvin kolmannelle esteelle asti, jonka jälkeen Jasu päätti häippästä puomille, mutta sain sen juuri ja juuri hypylle, joka mentiinki komiasti ali ja sen jälkeen kaikki muutkin hypyt alitettiin ja pian Jasu jo nuuskutteli innokkaasti jossain kentän laidalla. Jasu ei oikein kuunnellut niinkuin yleensä, sillä käskyn jälkeinen toiminta oli tosi hitaanpuoleista.

Kisojen välissä sain sitten hyviä neuvoja ja heti meni paljon paremmin kun päästiin B-kisaan. Tosin hylky tuli jo heti eka esteeltä kun se mentiin ali, mutta kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen B-rataan, sillä se olis ollut 0-rata jos Jasu ois mitattu mineihin eikä yhtään estettä olis alitettu. Mutta ainahan sitä löytyy jossiteltavaa jostakin. Jasu meni siis radan muuten tosi hienosti keppejä myöten, joten hylystä huolimatta olen todella tyytyväinen päivään.

Nyt sitten tiedetään mitä pitää alkaa treenaileen, joten ei muuta ku rimat 40-45 cm korkeuteen niin eiköhän pikku-Jasukin opi hyppään korkeempia esteitä. Ja minä alan käskyttää kovempaa ja aiemmin ja määrätietosemmin niin saadaan yhtä hyviä ratoja kuin tuo B-rata tänään.

Olen jo ilmoittanut Jasun 23.päivä A- ja B-kisoihin, mutta tästä päivästä jäi niin hyvä maku, että enköhän ilmoita toisellekin päivälle :)

Kiitokset vielä meitä kannustaneille ja neuvoja antaneille! ;)