Sää on suosinut erinomaisesti ulkoilua. Lämpötila oli nyt loppu viikosta joka päivä n. 25 astetta, eli tosi kuuma. Ihmettelen kovasti, miten Jasu pärjää mustan ja paksun turkkinsa kanssa, mutta hän vain köllöttelee auringossa ja välillä saattaa hakeutua varjoon...On siinä ihme otus.

Jasu löysi tässä lähiaikoina itselleen uuden ystävän, ja sen myötä uuden harrastuksen...Viime viikolla jonakin yönä Jasu oli kuulemma vikissyt ja raapinut oven takana, joten hänet oli sitten päästetty lopulta ulos. Jasu oli kadonnut johonkin nurkan taakse, josta alkoi kuulua rapinaa ja muutakin ihme ääntelyä. Siellä Jasu innoissaan leikki pahanpäiväisesti pelästyneen siilin kanssa, joka sähisi ja yrittiä puolustautua Jasua vastaan...Nyt Jasu löytää siilin metsästä kuin metsästä, kun sille sanoo "Missä Siili".

Parissa mätsärissä kerkesimme huhtikuun puolella käymään...Ensimmäinen oli Oulun Animalian järjestämä, eikä Jasun kanssa oltu paremmin harjoiteltu, joten menestystäkään ei pahemmin tullut...Sinisiin, eikä sijoitusta. Lisäksi kehässä tapahtui hieman huvittava tapahtuma, josta en nyt enempää ala selittelemään.

Toinen mätsäri taas oli Tyrnävän koiraharrastajien järjestämä, joka meni heti paaaaljon paremmin, mutta seuraamisessa on vielä toisinaan kovasti harjoittelemisen varaa, sekä pöydällä seisomisessa...Jasu nimittäin jänistää tosi kovasti ja nojautui jälleen minua vasten. Maassa tosin seisoo tosi hyvin. Jasu oli sinisten kolmas...

Olemme käyneet myös Kempeleen koirahäkillä (köykkyrissä) kokeilemassa agilitya ja leikkimässä muiden koirien kanssa. Olen koko talven odottanut, että pääsisin joskus Jasun kanssa sinne kokeilemaan niitä esteitä.

Eipä tässä muuta kirjoitettavaa enää tule mieleen. Koulun loppua kun jaksaisi vielä odottaa ;-)