Sunnuntaina kävimme kokeilemassa ihan uutta lajia, eli koiratanssia, mikä osoittautui oikein mukavaksi niin koiralle kuin itsellenikin. Aikamoinen pino saatiin papereita mukaan. Harjoitukset menivät siis näin:

Seuraaminen sujuu ehkä kaikkein heikoiten. Jasu kyllä kulkee vierellä molemmilla puolilla ihan kivasti, mutta katsekontaktia pitää vielä tosi paljon hakea, joten sitä sitten harjoittelemaan. Teimme semmoista jännää kahdeksikkoa ja Jasu katsoo suoraan eteenpäin. Tämä olisi nyt aika hyvä saada kohdalleen jos aiotaan lajissa edistyä, koska koiratanssissa kuitenkin seuraamista on tosi paljon.

Pyörähtäminen sujui hyvin, niin myötä- kuin vastapäiväänkin ja oikealla, vasemmalla ja edessä (toivottavasti joku tajuaa mitä yritän "vähän" epätoivosesti selittää :D)Pitäis vain tästä liikkeestä saada se ylimääräinen ääntely pois. Sitten kun Jasu kiertää mun ympäri, niin siinä ei kuitenkaan äristä ja murista ja se menee muutenkin mukavasti.

Pujottelut jalkojen välistä liikkeessä meni hyvin ja onhan sitä harjoteltukin melko paljon. Myös kahdeksikon kiertäminen paikallaan onnistui. Nyt aletaan vielä hiomaan pujottelua taaksepäin.

Puolen vaihdokset onnistui ihan ongelmitta.


Lisäksi teimme muutamia yhdistelmiä mm. pyörähdyksistä, puolenvaihdoksista/pujottelusta sekä tietenkin myös seuraamisesta.

Kaksi kertaa jäljellä enää peruskurssia ja sitten pitää kattoa että jos lähtee laji jotenkin sujumaan niin jatkomahdollisuuksiakin on. Muutenkin kun matka on kuitenkin suht pitkä ja talvea kohden taas kiirettä pitää vaan enemmän ja enemmän ihan koulun kuin omienkin harrastusten parissa ja sitten vielä tämän koiraharrastuksen yritän tunkea aikatauluun mukaan.


Kotisivujen päivitykset on jäänyt ja tulee jäämään aika vähille taas joksikin aikaa. Nyt kun on tätä koiratanssia niin yritän kuitenkin viikoittain päivitellä. Uusi ulkoasu ois kans ihan kiva mutta sitten kun ehdin niin alan sitä työstämään.
1983085.jpg