Juuri tulimme agilitytreeneistä ja ei kun koneelle kotisivuja päivittämään. Jälleen paikalla  vain 4 koiraa. Sää oli hieman viileä, mutta kun alkoi radalla juoksemaan niin tuntui ihan 30 asteen helteeltä. Ja treenit meni taas niin äkkiä, että jäimme vielä Hennan ja Nitan kanssa hiomaan suorituksiamme. Teimme taas niitä "omia sovelluksia", eli aika sokkeloinen rata tuli, mutta hyvin koirat siitä selvisivät.

Nyt on sitten ylihuomenna möllit edessä ja olen myös varautunut siihen että Jasu voi jopa karata radalta...Nyt menee kaikki esteet jo melko hyvin...keinukammo on kovasti häviämään päin ja kerran Jasu jopa lähti yksin keinulle. Hyvä puoli on se, että Jasu ottaa keinun tosi varovasti, joten ei tarvitse pelätä, että Jasu katkoo siinä jalkansa. Kepit lähti nyt sujumaan ilman minkäänlaista käsiohjausta, eli kaikki alkaa olla kunnossa.

Ihmettelinkin jo, että mihin ihmeeseen ne kaikki mätsärit on oikein kadonnut, kun pari päivää sitten luulin, että seuraavat on vasta syyskuussa, mutta tänäänpäs hoksasin mätsäri-ilmoituksen 9.8. joten sinne vaan sitten jos kyyti järjestyy porukoilta tai ei muita esteitä eteen tule.

Nyt levähdellään Jasun kanssa huominen päivä pikku lenkkejä lukuunottamatta...Pitää tässä vielä vähän yrittää hieroa Jasua ja sitten leikkaan vielä kynnet ja tassukarvat niin ei tule tiistaina mitään kolhuja, joten lähdenpäs nyt Jasun tassuja huoltamaan.