Lähdimme torstaina Vuokattiin ja tulimme sieltä tänään. Olimme leirintäalueella, jossa Jasu tapasi muita koiria. Jasu leikki myös lenkillä novascotian noutajan pennun kanssa. Maastot oli aikas korkeahkot, joten laskettelurinteitä ylös kiivetessämme Jasu the superkoirallakin kunto varmasti on kohonnut. Minä taas pelkäsin niitä olemattomia käärmeitä, mutta eihän sitä koskaan tiedä millon semmonen tulee vastaan. Tänään oli myös alunperin suunnitelmissa mennä mätsäriin, mutta eipäs sitten ehdittykään, kun tulimme hieman myöhässä kotiin. Yövyimme asuntoautossa ja Jasu olis kovasti halunnut päästä ajelemaan. Välillä kun teki mieli hyppiä ohjaamon puolella kuskin penkiltä viereiselle penkille jne. Meinas Jasu tänä aamuna töötätäkkin.

Nyt on jäänyt päivitykset vähemmälle ja agilityssäkin on hieman taukoa, mikä ei tosin haittaa, sillä Jasun ja ohjaajankin pitää saada välillä levätä, ettei mene harjoittelu stressin puolelle. Heinäkuu on meillä siis aika kiireistä ja vielä 1 agilityvuoro jää välistä ennen kuin jatkamme treenaamista. Nyt onkin ollut sitten hyvä aika harjoitella kontaktia ja me molemmat kehitytään päivä päivältä.

Seuraava reissumme suuntaa siis Etelämpään, eli sinne Helsingin paikkeille. Pari päivää olemme myös Kotkassa ja siellä Jasu pääsee 100-varmasti näkemään muita koiria. Ehkäpä shelttejäkin kuten viime vuonna. Ja sitte kun sieltä Etelästä tullaan, niin eipä kauaa ehditä kotona olla, ennen kuin taas Vuokattiin.

Ja sitten ku sieltä Vuokatista tullaan, niin eipä ole kuin n. viikko enään koulun alkuun! Miten ihmeessä se kesäloma menee niin kamalan äkkiä! Juupa juu, 8-luokalle sitten keskiarvoa kohentamaan(ko).