Nopeasti tuli tehtyä päätös lähteä liitelemään epävirallisesti...ihan Muhokselle asti, mutta mikäs siinä kun sai jälleen sitä erittäin arvokasta kokemusta. Täytyy kyllä sanoa, että kyllä oli hienot palkinnot :O Harvassa paikassa saa nuin hienoja pystejä ;) Mutta eihän me mitään palkintoja lähdetty hakemaan, vaan treeniä tuleviin virallisiin kisoihin. Mietintämyssyssä oli ensimmäisten virallisten kisojen ajankohta, sillä jos olisimme saaneet 1.luokan radalta 0-tuloksen (joka ei muuten kovin kaukana ollut) niin olisi ensimmäinen startti ollut jo huhtikuussa, mutta kun ei nollaa tullut niin ensimmäisen kerran kisaamme virallisissa "vasta" toukokuussa.

Möllirata oli heleppo...tai aika helppo. Mä en jaksanu oikeen juosta kun jalat olivat ihan järkyttävän jumissa eilisestä futisturnauksesta ja sen päälle tehdystä pitkästä hiihtolenkistä ja vielä perjantaina olleesta kuntotestistä...huoh. Jasu kyllä jakso juosta...se juoksi kovempaa kuin varmaan koskaan ennen kisoissa...ei siis ihme että oli vähän vaikeuksia pysyä perässä ja sen takia radalta tulikin se yksi kielto ja 5vp, kun Jasu juoksi hypyltä ohi kun en ehtinyt ohjaamaan. Radalta kuvattiin myös video, joka on nähtävissä täällä.

1.luokan ratakin oli aika simppeli ja ainoat virheet tulivatkin kepeiltä ja kaikki se möhliminen johtui huolimattomasta ohjauksesta...eli radalta 10vp.

Jasu oli oikein hyvä: irtos nyt putkiin hyvin, suoritti keinun hyvin, vauhti oli tosi kova jne. Pari seikkaa kuitenkin löytyi mitä aletaan kans tehostaan, eli kontaktit oli vähällä jäädä koskematta ja siinä alussa Jasu varastaa melkein aina, joten se pitää nyt saada kuntoon ennen virallisiin uskaltautumista. Tästä on hyvä jatkaa...nyt ei olekkaan muistaakseni huhtikuussa epiksiä kalenterissa (toistaseksi), mutta me treenaillaan...niin hyvin ku kotipihalla vaan pystyy ;)