Jasu on nyt pesty ja tuoksuukin heti paljon paremmalle, vaan oli se Jaskalle kova paikka. Meidän poika ei nimittäin pätkän vertaa tykkää kylvystä, eikä ikinä menis vapaaehtosesti veteen...pelkää varmaan että hänet yritetään hukuttaa. Jasu tärisee kuin viimeistä päivää ja pelottaa että joutuu kohta johonkin shokkitilaan. Ja voi että kun se näyttää niin raukalta...Ei edes makkara maistu ammeessa.

Kun Jasu sitten pääsi kuivattelemaan niin saatiin kyllä hyvät naurut jälleen kerran. Jaska näyttää ihan joltain myyrältä kun yrittää pyyhkiä "kamalaa" hajua pois itsestään. Jasu meni ihmeellisen näköiseksi ottaessani kameran esille, kun aioin ottaa muutaman kuvankin touhottamisesta, mutta Jasu ei ilmeisesti pitänyt ajatuksesta vaan loikkasi turkki märkänä päälleni...hih...tuli taas yksi kuivatettava lisää...

Olemme Jasun kanssa menossa Pohjois-Suomen shelttikerhon järjestämään mätsäriin 24. päivä ja agilityn alkeiskurssille kesäkuussa...että siinäpä hieman suunnitelmia. Hieman epäilyttää, kuunteleeko Jasu meikäläistä ollenkaan vai kiinnostaako nartut taas entistäkin enemmän ;)