Femma ja vähän reilu sekunti yliaikaa tuli meille eilisistä iltakisoista, kun Jasu kielsi puomilta. Oikeastaan Jasu oli jo kiipeämässä sitä ylös, mutta jouduin kiertämään edessä olevan putken niin, että Jasu varmaankin luuli että pitääkin mennä putkeen. Jaska sitten hyppäsi puomilta alas ja meinasi livistää putkeen, mutta ei kuitenkaan sinne sujahtanut. Myös keinulle yritettiin karata ja täytyy kyllä sanoa että se hylky oli todella lähellä...onneksi kuitenkin siltä vältyttiin. Muuten kivan tuntuista rataa Jasulta ja vauhtiakin oli.....paitsi niillä himpulan kontaktiesteillä! Puomilla varsinkin ihan pysähtyi kesken kaiken :O Yleensä on kyllä ihan hyvin nuo kontaktiesteet kipitellyt. No tiedetään ainakin mitä pitää alkaa treenaileen :)

Tänään mennään vielä harjotteleen pienen tauon jälkeen ja sitten matkataankin Vuokattiin "urheileen" kun mulla on taas se kesän perinteinen hiihtoleiri ja Jasu pääse nautiskelemaan leirielämästä ja ehkä tapaamaan muita hauveleitakin. Reppana on muuten alkanut kaljuuntua ja eipä ole koskaan ennen Jasulla näin paljon karvaa lähtenyt. Eilen aamulla pesin Jasun ja kammatessa lähtee ihan järjettömän kokoisia karvapalleroita...mutta hyvä juttuhan se vaan on, kun saa kesäksi kevyemmän turkin :)

Tässä vielä kuukauden kuva: (Yritin ottaa Jasusta poseerauskuvaa, mutta eihän siitä tullut mitään kun Jaska ei ollut kovin yhteistyöhaluinen)1246526839_img-d41d8cd98f00b204e9800998e