C-ja D-kisojen videot, sekä ekat kuvat kisoista löytyvät TÄÄLTÄ!

Päivä alkoi suorastaan loistavasti aamun C-kisan merkeissä, kun Jasu teki hyppyradalla hienon 0-tuloksen. Tänään sain Jasulle hyvän vauhdin ennen jokaista hyppyä, joten ali ei kömmitty. Jasu sijoittui toiseksi. Tuli kyllä parhaaseen mahdolliseen paikkaan tämä onnistuminen, kun meidän kisaura ei niin hyvin tuntunut alkavan.

D-kisa oli vähintäänkin yhtä hyvä, vaikka vitonen tulikin kepeiltä. Jasu suoritti keinun hyvin, tosin puomilla vähän arasteli kun luuli sitä eka keinuksi ja aikaa kuluikin kivasti siinä puomilla tallustellessa. Muuten rata meni sulavasti ja se vaikea kohtakin suoritettiin virheittä. Myös kontaktit meni hyvin eikä hyppyjäkään aliteltu. Sijoitus 3.

En voi olla muuta kuin tyytyväinen tähän päivään, kun kauden päätavoitteeseenkin päästiin. Nyt vain sitten osallistutaan pelkille agiradoille siihen asti, jos vaikka joku kaunis päivä edettäis 2. luokkaan asti. Tosin tämä luokkanousu nyt lähiaikoina on erittäin epätodennäköistä ja toisaalta epätoivottuakin, sillä 1.luokassa saa hyvin harjoitella. Seuraavat kisat on vasta 1.7, mutta niihin kisoihin ehditäänkin hyvin harjoitella!

Erityiskiitokset meitä kannustaneille ja kuvanneille ;)

1243171946_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
kuva:Juha Sipola